Нова година, коледа, новогодишни оферти, Банско

Нова година (часовник)

Банско е една от най-атрактивните дестинации за празнуване на коледните и новогодишни празници. Резервациите за най-атрактивните механи започват от лятото. 

Истината е, че презастрояване на Банско има и положителна страна. Вече не е нужно да плащаме високи суми за нощувки в квартири и да се притесняваме ще ни приемат ли в навечерието на празниците. Изборът е огромен, а вероятността на намерим нещо подходящо голям. Все пак добре е да помислим навреме, за да получим максумума за парите си.

Но другата страна на медала е, че сега има повече от достатъчно места за всички желаещи да празнуват или почиват в този чудесен курорт.

Ако сте решили да празнувате извън дома Нова година, Банско е чудесно място и заради многобройните ресторанти и вкусната местна кухня, която можете да опитате. Повечето хотели предлагат и празнична вечеря, но имайте предвид, че тя се заплаща отделно и не влиза в пакетните цени. Апарт-хотелските комплекси също предлагат подобна екстра пожелание на клиента. Офертата, например, на комплекс “Гранд Монтана” е 160 лв. за празнична вечеря с програма на възрастен и 90 лв. на дете между 6 и 12 години (за деца под 6 години вечерята е безплатна). Подобни са цените и на за новогодишната вечеря на “Белведере Холидей Клуб”: 160 лв.за възрастен и 80 лв. за дете между 6 и 14 години.

Наемането на апартамент или вила в някой от апартаментните комплекси в града ще ви позволи да организирате новогодишната си вечеря по ваш вкус, тъй като всички те са оборудвани с модерни кухни с всякакви пособия за готвене и хранене: хладилник, печка, микровълнова печка и абсорбатор и кухненска посуда. Голяма част от апартаментите предлагат и камина, така че преживяването в новогодишната нощ да бъде празнично и наистина незабравимо!
Избрани сайтове Банско

  • USB-Travel - Хотели в България. Туристическа агенция и туроператор ЮСБ-Травел. Он-лайн хотелски резервации. Организирани почивки, екскурзии, пътувания из българ ...

  • 21 души са с потвърдена диагноза морбили у нас – има ли опасност от епидемия?

    21 души са с потвърдена диагноза морбили у нас, 17 от тях са деца, информира Дарик главният здравен инспектор д-р Ангел Кунчев. Сред новоинфектираните е и 27-годишен мъж, който е внесъл вируса на дребната шарка от Италия. При болните деца от Банско и Разлог вероятно говорим за внос от Македония, където вирусът отне живота на три деца, допълни д-р Кунчев. „Към тези 17 се прибавят още 4, които току-що ми съобщиха, и така стават 21. От всички тях...